Lös dina problem och besvär hemma med rätt produkter

Problem med kroppen kan uppstå med jämna mellanrum. Det kan till exempel handla om långvariga problem med snarkning eller ryggont, men också tillfälliga problem med exempelvis torr hud, förkylning eller feber. Om problemet känns allvarligt eller svårbehandlat bör du uppsöka en vårdcentral eller sjukhus, men vid lindrigare problem kan du börja med att testa att bota eller lindra dem hemma.

Hitta rätt produkter online

Om du upplever något besvär kan det vara bra att köpa hem produkter som kan lindra besväret. Idag finns det många receptfria produkter för hemmabruk och för olika sorters besvär. Det kan gälla besvär med torr hud eller torrt hår, men också förkylningar eller värk i kroppen. Vissa problem kanske vi inte själva är medvetna om, så som tandgnisslingar eller snarkningar på natten. På internet finns det många produkter som kan hjälpa dig. Hos Apomera hittar du till exempel huvudvärkstabletter, hostmediciner, mjukgörande hudkrämer och snarkpray för att minska besvär med snarkningarna.

Annat som kan lindra dina besvär

Om du inte har tillgång till mediciner eller lindrande produkter och inte har tid eller möjlighet att köpa det på direkten finns det tips om andra saker som du kan ta till hjälp för att lindra olika sorters besvär. Det finns flera huskurer som sägs kunna göra din hud mjukare, få dig att bli piggare, lindra hosta eller snuva eller motverka huvudvärk med mera. Du får själv testa dig fram för att se om de fungerar för dig.

När behöver jag söka annan hjälp?

Om du upplever att inga receptfria mediciner eller produkter fungerar mot dina besvär kan det vara läge att uppsöka ett sjukhus eller en vårdcentral. För det mesta bör du i första hand söka dig till den vårdcentral du är skriven på. Om du däremot har råkat ut för en akut olycka eller liknande bör du ringa direkt till 112.